facebook

Мішель Андраде, Ольга Сумська, Женя Кот та інші “випускники” “Танців з зірками” повертаються на паркет

25 жовтня на 1 + 1 о 21:00 починається черговий прямий ефір шоу "Танці з зірками ".

Творці готують багато цікавого, зокрема, в проект повернуться колишні його учасники – “випускники “. Про це повідомляє Інстаграм-аккаунт шоу. Зокрема, вже анонсували присутність таких особистостей, як Ольга Сумська, Женя Кот, Мішель Андраде, Даніель Селем, Анна Різатдінова, Іраклі Макацарія.

Ольга Сумська Венето на “Танці з зірками”

Шанувальники впевнені – це ще не всі сюрпризи, які їм приготували.

Ольга Сумська на Танцях із зірками

Чим ближче до фіналу, тим більше загострюється боротьба – Ольга Фреймут на межі вильоту

Ольга Фреймут

Зараз ця пара на межі. Вони вже два рази виявлялися в зоні ризику, і танцювали “танець на виживання “. Тому букмекери прогнозують – на цьому тижні ревізорша покине паркет. Каті Кухар можна буде зітхнути з полегшенням, адже протягом усього сезону залишається напружена атмосфера саме між цими двома знаменитостями.

Нагадаємо, на минулому шоу дискваліфікували Позитиву і Юлію Сахневич. Їх не врятувало навіть те, що Арам Арзуманян вийшов зі своєю партнеркою Тонею станцювати замість них.

Подивитися Танці з зірками можна о 21:00 25 жовтня на телеканалі 1 + 1. Також можна дивитися шоу в додатку або на сайті.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.