facebook

Співачка Валерія в очікуванні поповнення отримала серйозну травму

Співачка Валерія та її творчий чоловік Йосип Пригожин були змушені відкласти свою відпустку на осінь через те, що кордони влітку були закриті через карантин.

Зараз щаслива пара в очікуванні поповнення користується моментом, коли активний відпочинок ще не протипоказаний, і відпочиває в Арабських Еміратах. Практично кожен день пара ділиться барвистими фото з відпустки, але остання публікація Пригожина не на жарт стривожила шанувальників знаменитості.

Йосип Пригожин показав відео, як лікар-хірург робить Валерії укол в колінний суглоб

Як виявилося, співачка впала і пошкодила колінний суглоб. Поки нічого серйозного немає, але в майбутньому ця травма може серйозно позначитися, і навіть буде потрібна операція.

“Невелика спортивна травма. Знайшли кращого доктора в Дубай. Маленький репортаж, можна сказати, прямий ефір. Весь день провели то на консультаціях, то на МРТ, то на уколах “, – пише Пригожин. На відео Валерія намагається триматися, і не показувати того болю, яку відчуває під час уколу. Однак по ній видно, що дана травма її дуже засмутила, і виглядає Валерія взагалі не відпочила, а виснажений.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGp1QSYKDQt%2F&is_from_rle

Шанувальники в коментарях побажали співачці якнайшвидшого одужання і повернення до відпочинку. Співачка Валерія сподівається, що вона хоча б через пару днів стане на ноги і зможе насолодитися океаном.

Популярне

Схожі статті

Наче в Голлівуді: як виглядає найбагатше село України та хто в ньому живе – від цих фото захоплює подих

Хто подорожував Закарпаттям, напевно, проїжджав мимо села Нижня Апша. Воно розташоване поблизу кордону з Румунією і вважається найбагатшим населеним пунктом країни.

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.