facebook

Володимир Остапчук не планує вінчатися зі своєю новою дружиною Христиною Горняк: на випадок, якщо все несерйозно

Український шоумен Володимир Остапчук після весілля з Христиною Горняк розповів, що поки не планує вінчатися в церкві.

15 жовтня герої статті стали офіційними чоловіком і дружиною, влаштувавши неймовірно пишне весілля. На ньому були і танці під Вєрку Сердючку, і сльози щастя, і кілька весільних суконь.

Цікаво, що вечір перед одруженням Володимир і Христина провели окремо один від одного. Так вони вирішили зібратися з думками і налаштуватися на важливий день.

Христина і Володимир

Не можна не відзначити, що під час церемонії телеведучий не зміг стримати сліз, побачивши кохану біля вівтаря, куди її привів батько. Крім того, Остапчук розплакався напередодні весілля, читаючи свою шлюбну обітницю. Судячи з усього, він відчуває до нової дружини досить сильні і щирі почуття.

Як не дивно, але своє кохання наречені не планують закріплювати перед Богом. Пара вважає вінчання дуже відповідальним кроком, при цьому вони впевнені, що готові до цього, проте не зараз:

«До цього потрібно прийти, але тут справа не в тому, що ми не готові. Просто, хоча б, потрібен час, тому що це теж дуже важлива подія», — розповіли Христина і Володимир в інтерв’ю для програми «Зірковий шлях».

Володимир і Христина Остапчуки

Їхні стосунки з самого початку розвивалися стрімко. Після знайомства на весіллі подруги Горняк, де Остапчук був ведучим, він незабаром пішов від Олени Войченко, яка народила йому двох дітей. Розлучення не обійшлося без взаємних звинувачень і скандалів.

Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

Незважаючи на це, в серпні 2020-го шоумен зробив пропозицію новій коханій і ось вже зараз вони одружені.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?