facebook

(Відео) Алла Пугачова з маленькою Лізою Галкіною зіграли на фортепіано в 4 руки: дочка скоро наздожене зіркову маму

7-річні двійнята, діти Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза і Гаррі ростуть дуже талановитими і харизматичними дітьми. Зовсім скоро вони затьмарять своїх зіркових батьків.

Алла Пугачова і Максим Галкін, не дивлячись на суттєву різницю у віці, щасливі в шлюбі. Підтримують вогонь в їх відносинах 7-річні Ліза і Гаррі, які стали справжніми улюбленцями публіки. Зоряні батьки із задоволенням показують фото і відео двійнят в своїх соціальних мережах.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEvyGUOHXOh%2F&is_from_rle

Варто відзначити, що Ліза і Гаррі дуже талановиті і не по роках розвинені діти. Так, спадкоємці Пугачової з раннього дитинства займаються музикою, акторською майстерністю і вивченням іноземних мов. Пугачова і Галкін часто хваляться досягненнями своїх дітей. У Інстаграмі Галкіна можна зустріти відео, де двійнята вільно розмовляють французькою, співають або грають на музичних інструментах.

Нещодавно на офіційній сторінці Галкіна в Інстаграмі з’явилася відео, на якому маленька Ліза разом зі своєю мамою Аллою Пугачовою грають на піаніно.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCG7nMUsH5oP%2F&is_from_rle

«Режисер, оператор і диригент – Гаррі Максимович», – підписав відео Максим Галкін.

Шанувальники зоряного сімейства прийшли в захват від ролика. Публікація за півгодини зібрала більше 50 тис. Відміток «Подобається» і безліч позитивних коментарів. «Побільше таких відео. Ліза у вас талант. Чудово »,« Браво! Молодці мама і донечка. »,« Умнички, талановиті батьки, талановиті дітки, приємно вас дивитися », – відреагували на відео користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Хтось вже тоді проявив себе, а в інших і натяку на зірковість не було: малолітні Козловський, Жадан, Дантес

Дитячі фото завжди викликають усмішку, а коли це світлини зірок — ще й особливу цікавість. Адже ніхто з нас, навіть уважні батьки, не може з точністю сказати, ким стане дитина в майбутньому.

Наче в Голлівуді: як виглядає найбагатше село України та хто в ньому живе – від цих фото захоплює подих

Хто подорожував Закарпаттям, напевно, проїжджав мимо села Нижня Апша. Воно розташоване поблизу кордону з Румунією і вважається найбагатшим населеним пунктом країни.

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.