facebook

Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова почала зваблювати чоловіка, коли була зовсім юною

Тетяна Брухунова, молода дружина Петросяна, почала зваблювати майбутнього чоловіка цілих 9 років тому, коли їй був всього 21 рік. Обраниця Євгена Вагановича збентежила шанувальників гумориста несподіваним зізнанням.

Публіка ще не встигла відійти від розлучення Степаненко і Петросяна, як він вже одружився на молодій помічниці і навіть встиг зробити її матір’ю.

Близько півроку тому у новоспеченої парочки народився син Ваган, однак його появу на світ подружжя ретельно приховувало. Своєю радістю пара вирішила поділитися в день 75-річчя Євгена.

Тетяна з сином Ваганом

Тетяна молодша за чоловіка на 44 роки, однак різниця у віці не бентежить ні її, ні його. Їх звів службовий роман — Брухунова є особистим асистентом зірки «Кривого дзеркала».

Петросян і Брухунова

Незважаючи на бурю критики в соціальних мережах, героїня статті активно веде свій Instagram, де регулярно відповідає на питання, що цікавлять підписників. Там же вона ділиться новими фото і відео, а також зрідка розповідає про сімейне життя з Петросяном.

Одне з нещодавніх питань, відповідь на яку привернула увагу публіки — чи радиться Євген Ваганович з дружиною з приводу підбору одягу. Не можна не відзначити, що Тетяна володіє хорошим почуттям стилю — вона одягається елегантно, жіночно і при цьому без вульгарних надмірностей.

Стиль Тетяни

Ось що Брухунова відповіла:

«Минулі 9 років я займаюся його гардеробом».

Скріншот з Instagram Тетяни Брухунової

Виявляється, відносини між ними зав’язалися, коли йому було 64, а їй 21, так що припущення громадськості щодо того, що саме вона увела гумориста у Степаненко, можуть бути цілком виправданими.

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.