Трюк з медичною маскою, після якого вона буде прилягати щільно до лиця (Відео)

Однак є незручності носіння медичної маски. По-перше, вона нещільно облягає особа, в тому числі підборіддя.

Є різні Лайфхак, які покращують життя людини в побуті та на роботі. Як правило, вони прості та не потрібно довго морочитися, щоб будь-який з Лайфхак був застосований.

Так, наприклад недавно було описано як використовувати старі шкарпетки для того, щоб можна їх застосувати для домашніх виробів. Старі та непотрібні порвані жіночі колготки, також можна застосовувати – їх завжди є куди пристосувати. А що можна зробити зі звичайної пластикової пляшки, ви бачили? При правильному використанні з однієї пластикової пляшки можна отримати кілька метрів тонкої та міцної стрічки. Її можна використовувати куди завгодно.

Тобто, при правильному підході, у вас вдома можна все застосувати та нічого не викидати.
У наш важкий час коли по всій країні лютує недуга, захисні медичні маски стали постійним атрибутом для людини. Без неї не можна вийти з дому. Ця річ нормально захищає від вірусу і люди не відвідують громадські місця без неї.

Однак є незручності носіння медичної маски. По-перше, вона нещільно облягає особа, в тому числі підборіддя. Щілини залишаються і через них вірус може проникнути в дихальний шлях людини. Також трохи незручно зроблені гумові пов’язки, які чіпляють за вуха.

Медична маска

Однак після тривалого використання медичних масок, люди придумали трюк. Тепер одягати на вуха стало зручно і найголовніше маска повністю облягати особа, в тому числі та підборіддя.
Подивіться відео і зробіть свою маску такою ж зручною та ефективною.