Тетяна Літвінова з МастерШеф показала 3 способи зберігання зелені: серветка, склянка і банка. Який оберете ви?

Відома українська кулінарка Тетяна Літвінова розповіла про правила зберігання зелені. Знаменитість поділилась головними секретами, які допоможуть зробити так, аби зелень не зів'яла

Тетяна Літвінова, відома українська кулінарка, блогерка та суддя шоу “МастерШеф” нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Крім новин зі свого життя, зірка також ділиться зі своїми шанувальниками різними кулінарними секретами та порадами. Так, наприклад, нещодавно знаменитість розповіла, як правильно зберігати зелень, аби та не псувалась.

Слід зазначити, що кріп, петрушка та інша зелень і дійсно потребує особливих умов зберігання. Річ у тім, що в іншому разі ви ризикуєте покласти свіжу, а дістати зів’ялу та несмачну зелень. Тетяна Літвінова розповіла, що для того, аби уникнути подібних ситуацій, потрібно обрати один із методів, які вона пропонує.

Літвінова розповіла, як правильно зберігати зелень у холодильнику
Літвінова розповіла, як правильно зберігати зелень у холодильнику

Перший спосіб – загорнути зелень у вологу серветку. Зауважте, що гілочка має бути повністю покрита вологою тканиною, щоб у холодильнику, через який вона може втратити соковитість, зелень залишалась у середовищі з достатньою вологістю.

Ще один метод, яким відома українська кулінарка поділилась зі своїми шанувальниками – це зберігання зелені прямо у воді. Якщо у холодильнику достатньо місця, можете взяти стакан або чашку, налити в нього холодну воду та помістити в неї пучок зелені. Зверху накрийте “конструкцію” пакетом і залиште в холодильнику. Тетяна Літвінова зазначила, що за таким методом зберігати зелень можна цілий тиждень.

Як правильно зберігати зелень у холодильнику
Як правильно зберігати зелень у холодильнику

Останній метод є найулюбленішим способом зберігання зелені в Тетяни Літвінової. Знаменитість пропонує взяти банку необхідного розміру, помістити всередину пучок, а зверху накрити кришкою. Додавати воду не потрібно, а зберігати зелень таким чином можна доволі довгий період.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.