Граціозна в 70 років: жінка розповіла, як зберегти молодість на довгі роки?

Жінка поділилася секретами молодості. Вона впевнена, що тренувати можна все: і тіло, і розум.

Нінель Блохіна з Гродно не схожа на типову пенсіонерку. Більш того, вона називає себе дамою на пенсії, яка працює. Жінка в сімдесят років виглядає просто приголомшливо, вона не відповідає своєму віку. Бабуся поділилася секретами молодості.

 ""

Ранок Нінель починається з того, що жінка п’є перепелині яйця. Вона відчуває, скільки їжі їй потрібно. Тому намагається не переїдати.

Здорове харчування – це перший секрет її молодості в 70 років. Другий – фізичне навантаження.

Жінка каже, що коли займаєшся спортом, то зовсім інші метаболічні процеси відбуваються в організмі. До речі, в юності вона була балериною.

 ""

Пенсіонерка не просто займається спортом, вона викладає йогу і балет.

 ""

Третій ключ до молодості – подорожі. Активна жінка каже, що це її пристрасть, яка омолоджує не гірше спорту. Позитивні емоції, враження заряджають і дарують нову енергію і сили.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.