Чоловік знайшов спосіб, як вкласти дитину спати за одну хвилину (ВІДЕО)

Новоспечений батько знайшов унікальний спосіб, як вкласти дитину спати швидко. Незрозуміло як, але це на 100% спрацювало.

Багато батьків задають собі це питання. Більшість з них відповідає: «Ніяк!». І часто вони мають рацію. Деяким мамам і татусям доводиться годинами на руках носити дитину, щоб вона хоча б не плакала і не кричала.

Маленьким діткам співають колискові або просто наспівують мелодію. Їх ніжно качають на руках, носять з кімнати в кімнату, але швидко все одно мало кому вдається укласти малюка спати.

А ось цей винахідливий чоловік придумав спосіб, від якого його дитина засинає приблизно за сорок секунд.

Він не співає, не тримає його на руках. Батько просто взяв суху і м’яку серветку, потім ніжно проводив нею по обличчю немовляти. Дитина пару секунд намагалася встояти перед цією магією, але скоро її темні очі почали самі закриватися. Серветка немов прикривала очі дитині.

У чоловіка легко і швидко вийшло укласти малюка спати менше, ніж за одну хвилину. Можливо, це не на всіх дітях спрацює, але спробувати варто. Зрозуміло одне: у молодого батька щаслива дружина.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.