Насипте це на ганчірку – і від жирних плям на кухні не залишиться й сліду. Перевірений часом лайфхак

Прибирання в будинку завжди займає багато сил. Особливо це стосується кухні, адже там родина проводить найбільше часу не лише споживаючи їжу, але і готуючи її.

Кожна домогосподарка шукає для себе такий засіб, який дозволить швидко прибрати кухонні поверхні без лишніх зусиль. Яких лише товарів не знайдеш у відділі побутової хімії. Але найкращий варіант все ж потрібно купувати не там.

Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні
Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні

Крохмаль – чарівна паличка в прибиранні!

Насправді звичайний крохмаль має досить широкий спектр особливостей. Його використовують не лише в кулінарії, а також і в прибиранні. За допомогою цього засобу можна прекрасно позбуватись жирних плям на кухні.

Досить часто буває, що під час смаження олія стріляє та попадає на меблі, одяг і навіть стіни. Побороти такі забруднення допомагає саме кукурудзяний крохмаль. Достатньо нанести його на ганчірку та протерти місце забруднення. Ви одразу помітите результат і більше не будете користуватись іншими засобами.

Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні
Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні

Для того, щоб прибрати застарілий жир зі сковорідок та каструль, достатньо буде змішати крохмаль з водою та створити пасту. Цю суміш нанести на потрібну посудину та залишити на декілька хвилин. Потім просто протерти й змити залишки – каструля буде, як нова.

Зазначимо, що кукурудзяний крохмаль  – це натуральний надтонкий абразив. Він досить швидко вбирає в себе плями та різного роду забруднення.

Ще один із плюсів використання крохмалю – його екологічність. Адже він містить натуральні компоненти, не має запаху та не вступає в хімічну реакцію з речовинами.

Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні
Ідеальне рішення для швидкого прибирання на кухні

За допомогою такою чудодійного крохмалю можна доглядати не лише за кухнею. Дзеркальні поверхні, в тому числі й вікна, можна також піддавати очищенню.

Це таки універсальний продукт, який обов’язково має бути вдома та полегшувати життя господиням.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.