“Королеви ягід”: Які сезонні дари можна просто перетерти з цукром вже в липні та їсти замість ліків

Ягоди – це не лише смак, це ще й користь для організму. Тож можна сміливо перетирати з цукром цілющі плоди й підтримувати свій організм в тонусі. Користь від такого частування очевидна.

Порічки

Неважливо, якого кольору смородина вам дісталася. Всі ягоди з кущиків мають купу корисних елементів. З’їли жменьку плодів і неначе в аптечку зазирнули. Порічка покращує роботу кишківника, підвищує рівень вітамінів у організмі, нормалізує роботу серця та судин.

Ягоди корисні для здоров’я

Тож обов’язково маєте заготовити кілька баночок, щоб взимку насичувати організм необхідними речовинами, вживаючи під час застуди, проблем із нирками та очима.

Шовковиця

Кілька баночок цієї ягоди покращать роботу печінки, сприятливо вплинуть на нирки. Добре допоможуть солодкі ягоди тим, хто страждає від набряків та порушення обміну речовин.

Ягоди корисні для здоров’я

Чоловікам теж слід вживати по кілька ложок шовковиці на день, адже це підвищує чоловіче лібідо. А коли заболить горло, обов’язково дістаньте баночку з шовковицею – процес лікування значно прискориться.

Аґрус

Перераховувати вітаміни й корисні елементи в складі цієї ягоди можна дуже довго. Тим, хто страждає на хвороби нирок, печінки, постійно зазнає стрибків тиску та має проблеми з випорожненням, аґрус стане найпершим порятунком.

Ягоди корисні для здоров’я

Ці зелені ягідки здатні полегшити симптоми при менструації та клімаксі в жінок.

Малина

Тим, хто їсть ягідку за ягідкою, не знадобиться аспірин, оскільки у складі малини присутня саліцилова кислота, яка здатна знижувати жар.

Ягоди корисні для здоров’я

Тож при застуді чи інших запаленнях це немов швидка допомога, допоки лікар призначить курс терапії.

Чорниці

Хто в липні відвідає Карпати, може назбирати власноруч смачну й дуже корисну ягоду. Чорниці показані покращувати зір, загострювати пам’ять.

Ягоди корисні для здоров’я

За їхньою допомогою можна зміцнити судини, а ще позбутися зайвої ваги.

Популярне

Схожі статті

Вишнева пора на дворі: коли як не зараз приготувати смачний та швидкий вишневий пиріг лише за 10 хвилин

Вишневий сезон – це ідеальний час, щоб насолоджуватися свіжими ягодами та готувати смачні десерти. Швидкий вишневий пиріг за 10 хвилин – це чудовий спосіб порадувати себе та своїх близьких

А ви знали, що у покійної Руслани Писанки був син? Як виглядає молодий чоловік, якого виховувала зірка

Хоча Руслана Писанка завжди була під прицілом камер і об'єктивів, однак мало хто знав про її родинне життя, про те, яку роль зіграла у вихованні хлопця, з яким перетнулася її доля.

Щойно спробувала новий рецепт: печериці більше не смажу, просто додаю яйця до грибів, і результат — “вау”!

У кулінарному світі часом трапляються справжні відкриття, які змінюють наше сприйняття звичних страв. Один із таких геніальних рецептів – запечені печериці з яйцем.