Як живе, скільки заробляє і особисте життя головної лікарки Росії Олени Малишевої

Олена Малишева - одна з головних осіб російського телебачення: до її загальновідомою програмою «Жити здорово!» ніхто не ставиться байдуже, адже хтось всерйоз дивиться нові випуски і прислухається до рекомендацій лікаря, а кому-то формат і самі поради здаються абсолютно абсурдними.

Проте, складно не погодитися, що кар’єра у ведучої вдалася, хоча вона названа самої одіозною телеведучої.

Олена Малишева в передачі
Олена Малишева в передачі «Жити здорово!»

Але навіть шанувальники програми Малишевої дуже мало знають про її особисте життя – як взагалі склалися стосунки в родині Олени Василівни та чи дотримуються самі рідні правилам здорового життя? Пора нарешті дізнатися відповіді на ці питання.

Олена Малишева в дитинстві
Олена Малишева в дитинстві з батьками

Взагалі в юності Малишева, судячи з її власними словами, красунею себе не вважала – тому дівчина довго сумнівалася, чи вдасться їй взагалі вийти заміж. Від цих тривог відволікало складне, але дуже цікаве навчання на лікаря, і за підсумком суворої самодисципліни вона виявилася кращою на курсі. Це допомогло побудувати кар’єру, але нареченого під час читання довідників складно зустріти. Так що перше кохання буде телеведучою знайшла її тільки в аспірантурі.

Олена Малишева виходить заміж
Олена Малишева виходить заміж

Тоді доля повернулася вдалим боком, і випадкове знайомство з Ігорем Малишевим переросло в відношення – молоді люди мали багато спільних інтересів, при цьому обидва воліли бути «в тіні». За підсумком щасливого шлюбу подружжя все дивуються, яким їм пощастило знайти один одного. Ігоря легко схвалили не самі демократичні батьки Олени, і незабаром вони одружилися.

Олена Малишева з чоловіком і синами
Олена Малишева з чоловіком і синами

Буквально через рік в молодій сім’ї народився син Юрій, а ще через кілька років – молодший Василь. Незважаючи на виховання дітей, і Олені Василівна, і її чоловік продовжували активну наукову роботу, обидва отримали вищі наукові ступені. Юрій вирішив наслідувати приклад батьків і теж вивчився на медика. Василю була ближче гуманітарна сфера, так що він став юристом.

Олена Малишева з синами
Олена Малишева з синами

Незважаючи на те, що в цьому році їх шлюбу виповнюється вже 33 роки, відносини в родині міцні і дружні – виросли сини проводять багато часу з батьками, не відчуваючи необхідності дистанціюватися, а Олена та Ігор майже ніколи не сваряться. В середині 2010-тих почалася нова приємна очі в їх житті: з’явилися онуки, і на даний момент їх уже троє. Буквально недавно народилася внучка Ганнуся – «перша дівчинка в сім’ї» за словами самої Малишевої.

Олена Малишева з онуками
Олена Малишева з онуками

З усього вищесказаного можна зробити приємний висновок: сімейне життя у телеведучої склалася успішно. Це при тому, що в молодості були побоювання залишитися зовсім незаміжньою! Приклад Олени Василівною може послужити заспокійливим для всіх дівчат, що ставлять освіту вище розваг і бояться не встигнути при цьому обзавестися сім’єю. Адже відмінний союз Малишевої доводить, що на все свій час.

Внучка Олени Малишевої
Внучка Олени Малишевої

Сім’я процвітає і в фінансовому плані – Малишева входить в 20 найбагатших жінок Росії, її стан оцінюється в майже півмільярда доларів, вона володіє численною нерухомістю, торговими центрами, приватними клініками, фармацевтичні компанії. газовими і нафтосвердловин і навіть алмазної шахтою. Складно повірити, що вона все це придбала за зарплату телеведучої, хоча вона і становить 1,5 млн рублів на місяць!

Приватна клініка Малишевої
Приватна клініка Малишевої

Цього року навколо її персони в РФ був великий скандал, пов’язаний з величезним маєтком в США, купленому в 2016 році за $ 14 млн. При цьому, коли покупку затятою патріоткою Батьківщини “золотий нерухомості ” в стані ворога (штат Нью-Джерсі) приховати не вдалося, Малишева незграбно виправдовувалася, що вона взяла іпотеку (ага, в США видають іпотечні кредити мільйонами доларів, щоб громадяни РФ могли собі купити палац), потім сказала, що це все брехня і тихо з’їхала з теми.

Маєток Малишевої в США
Маєток Малишевої в США

А маєток швидко переоформили на старшого сина Малишевої, який взагалі-то є державним чиновником і за законом не має права на таку нерухомість.

 

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.