Дихати горілкою або настоянкою кінського гною: що радить доктор Комаровський і чому звичайний лікар став таким популярним?

Лікувати ГРВІ провітрюванням кімнати, або все ж відвести дитину до лікаря? Чи допомагає часник проти коронавірусу? На ці питання вам відповість доктор Комаровський, найвідоміший лікар країни, який веде свій багатомільйонний блог.

А ще він абсолютно точно знає як сповивати дітей, чому корисно грудне вигодовування, і як виявити симптоми будь-якого дитячого хвороби на ранніх стадіях. Лікаря-педіатра Євгена Комаровського називають українським доктором Споком. У сторінок популяризатора медицини в соцмережах передплатників більше, ніж у будь-якого з політиків.

Що ж такого особливого знає Комаровський, чого не знають інші?

Секрети Доктора Комаровського
Секрети Доктора Комаровського

Насправді, доктор Євген Олегович Комаровський – звичайний лікар із Харкова. Він працював на швидкої, потім в педіатрії, а потім став головою відділення. Кар’єрне зростання дозволив відкрити свою клініку, а потім з’являтися і на центральних телеканалах.

Зараз він веде в Інстаграм і в Ютубі свій блог. У Інстаграм на нього підписані майже дев’ять мільйонів чоловік, що є українським рекордом – це навіть більше, ніж у епатажного Олега Ляшко, і майже стільки ж, скільки у президента України Володимира Зеленського.

Повний сюжет про особисте життя доктора, про його навчання і кар’єру на ТБ, про книги та наукової діяльності – дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

До слова, у нас на YouTube ви можете знайти сюжети про найвідоміших зірок російського та українського шоу бізнесу. Також в коментарях пропонуйте свої теми, і ми обов’язково до них прислухаємося.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.