Не схожі на інших, але теж люди: магічна зовнішність альбіносів, яка одних захоплює, а інших лякає (ФОТО)

Зовнішність альбіносів дійсно дуже незвичайна, але їх не варто боятися і критикувати. Ця фотодобірка продемонструє всю красу, якою нагородила природа.

Альбіноси завжди привертають до себе увагу. Ще б! Вони народилися з неземною зовнішністю, яку багато хто не сприймає.

При зустрічі з ними одні захоплюються і можуть розглядати їх годинами. Але є і такі люди, які не звикли, лякаються і засуджують.

Більшість навіть не знає, що це спадкове захворювання, яке характеризується повною або частковою відсутністю пігменту меланіну в шкірі, волоссі, очах. У багатьох альбіносів проблеми із зором. Щоб хоч якось бачити в день, альбіносам доводиться носити сонцезахисні окуляри.

Вони виглядають, як ангели. Зовсім не схожі на інших, але теж люди, у яких є почуття. У сучасному світі їм нелегко, оскільки багато хто висміює їх за зовнішність. Тому хочемо поділитися з вами унікальними фотографіями альбіносів, які вас зачарують усього за кілька секунд. Навіть не сумнівайтеся, фотошопа тут немає.

На це фото без посмішки неможливо дивитися

 ""

Унікальна зовнішність

 ""

Багато дорослих і дітей з альбінізмом працюють моделями

 "" ""

Напевно, саме так виглядає ангел

 "" "" "" "" "" "" ""

Неначе казкові персонажі

 "" "" "" "" ""

Фото: boredpanda

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.