Українка переїхала на Мальдіви і вийшла заміж за місцевого: історія любові і як виглядає їхня маленька дочка

Батьки і друзі не сприймали всерйоз і не вірили в їхні стосунки, але у долі були своїм плани на закоханих. Історія українки, яка знайшла любов на Мальдівах.

Вона називає себе мальдівською Мариною, адже вже 12 років живе на островах і шалено в них закохана. А все просто почалося з робочої поїздки, яка кардинально змінила її життя.

“У кінці жовтня 2008 я полетіла в рекламник на Мальдівські острови. Здавалося б, звичайна робоча поїздка, лечу з групою турагентів! На виході з аеропорту першим зустрічає мене якийсь місцевий чоловік, і чомусь запитує не як ми долетіли? Як зазвичай, ми уточнюємо насамперед у наших гостей! А – де гроші?”, –  розповідає 37-річна Марина.

Незнайомцем виявився директор туристичної компанії по імені Валід. Саме йому дівчина повинна була передати гроші, оскільки з перекезами коштів за кордон тоді були труднощі. Чоловік посадив групу на трансфер і пішов. Але на третій день несподівано для усіх приєднався до турагентів.

За словами Марини, вона дуже здивувалася. Дівчина не розуміла, навіщо власнику компанії кататися з ними по готелях. А ось сам Валід уже з того моменту знав, що перед ним його майбутня дружина.

Валид и Марина
Валід і Марина

Вони дуже багато спілкувалися, як ніби друзі, які давно не бачилися. А перед відльотом, тобто через тиждень, чоловік зробив пропозицію. Марина полетіла в Україну, але через місяць уже повернулася за покликом серця.

Украинка вышла замуж за иностранца
Українка вийшла заміж за іноземця

З цього моменту почалося абсолютно нове життя. Дівчина вийшла заміж за іноземця, і незабаром з чоловіком відкрили свій власний туристичний бізнес на Мальдівах. Але найголовніше для неї – це любов і сім’я.

Друзі та родичі Марини не вірили, що вона зможе довго жити на островах. Говорили, що повернеться додому через пару місяців. Як же вони помилялися.

 ""

“Дійсно, між нами ментальна прірва і цього не змінити! Але чи це головне в сімейному житті? Для мене найголовніше – спорідненість душ, і, як виявилося, рідна душа може бути якої завгодно національності, віку та віросповідання!” – стверджує жінка.

Незабаром подружжя стало батьками. Марина народила дівчинку, яку назвали Аміра.

Тепер у Марини не один рідний дім, а два – Україна і Мальдіви. Вона щаслива жінка, дружина і мама, яка точно знає, що від долі не втечеш.

Мама с дочкой
Мама з донькою

А ви змогли б покинути все заради любові?

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.