Жінка чекала близнюків, а народилися незвичайні дівчатка: як зараз виглядають чарівні сестри (ФОТО)

Природа дійсно непередбачувана. Іноді вона приносить дуже незвичайні сюрпризи. Наприклад, як ці близнюки з різним кольором шкіри.

Медицина каже, що однояйцеві близнюки завжди однієї статі. У них однакова група крові і, звичайно, вони є копією один одного. Іноді народжуються такі близнята, що їх потім самі батьки не можуть розрізнити. Клементина Шиплі також думала, що її чекає така проблема. Але природа підготувала жінці унікальний подвійний сюрприз.

Клементина була шокована, коли вперше побачила своїх новонароджених дітей. Вона стала мамою двох чудових близнят, які народилися з різним відтінком шкіри.

 ""

Близнецы с разным цветом кожи
Близнюки з різним кольором шкіри

Чарівних дівчаток назвали Ізабелла і Габріелла. Мама незвичайних сестричок ділиться фотографіями дітей у Мережі. Також вона розповідає про життя своєї малечі.

 ""

Наприклад, Ізабелла росте дуже веселою дитиною. Вона любить смішити своїх рідних, а також книги. Звичайно, вона ще не вміє добре читати, але обожнює їх розглядати, щось малювати. А ось Габріелла енергійна та ніжна. Вона любить обійми і завжди перед сном просить її обіймати.

Сестры
Сестри

У березні 2021 року Брі і Беллі буде вже по 4 роки. Вони незвичайні, але, як і всі близнята дуже близькі між собою.

Необычные блезницы
Незвичайні близнюки
Уникальные близнецы
Унікальні близнюки

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.