У мережі розкритикували дівчину, яка віддала свою дитину іншій сім’ї: “Вибачте, але це не мати”

Тепер у дитини дві мами. А ви як вважаєте, чи правильно вчинила дівчина, яка віддала свого сина на усиновлення, щоб у нього було щасливе життя?

Ханна Монг завагітніла, коли їй було 18 років. На восьмому тижні вагітності помер її хлопець, батько дитини. Дівчина залишилася зовсім одна і прекрасно розуміла, що не зможе йому подарувати щасливе дитинство і забезпечити всім необхідним.

Ханна Монги и ее парень. который погиб
Ханна Монг і її хлопець, який загинув

“Немає людини в цьому світі, кого б я любила більше, ніж тебе. Я зробила свій вибір виключно через любов до тебе”, – сказала зі сльозами Ханна своєму малюкові.

Будучи ще вагітною, вона вже шукала нових батьків для рідної дитини. Вона дуже ретельно підбирала сім’ю і знайшла ту саму ідеальну пару, яка полюбить і виховає хлопчика, як рідного.

Новые родители ребенка
Нові батьки дитини

Дівчина народила здорового хлопчика на ім’я Таггарт. Провела з ним усього два дні, і дитину забрала прийомна сім’я. Але перед тим, як попрощатися з сином, вона записала дуже зворушливе відео-звернення до своєї дитини (дивіться у кінці матеріалу).

 ""

Відео, яке потрапило в мережу, зворушило мільйони і викликало бурю коментарів. Багато хто розкритикував вчинок дівчини:

  • “Вибачте, але це не мати”;
  • “Як же ці американці вміють прикидатися. Ниє противним голосом. Любить вона. Коли любиш, як можна віддати, як цуценя комусь”;
  • “Я подумала, що вона смертельно хвора, що віддає дитя, а тут ось воно що. Засуджувати не буду, але і виправдання їй теж немає”;
  • “Мене чоловік кинув ще на стадії тесту на вагітність. Без підтримки, в злиднях, але я вірю що ми виживемо. Не віддам свою дитину”;
  • “Звичайно, так зручніше, відвідує, відео знімає, як вона типу його любить. Свобода, що захотіла, то і робить, куди захотіла, туди і пішла”;

 ""

Крім, критиків також знайшлися і люди, які підтримали дівчину:

  • “Люди, ви засуджує її, а ви уявити навіть не можете як було цій молодїй дівчині зважитися на це і віддати свого малюка. У мене мало серце не розірвалося коли я це дивилася і читала!”;
  • “Краще так, ніж як деякі на вулиці залишають, у нього є любляча сім’я, а це головне”.

Ханна живе недалеко від нової сім’ї Таггарт. Незважаючи на те, що у дитини нові батьки, дівчина підтримує спілкування з хлопчиком і відвідує сина мінімум раз на місяць.

 "" ""

Зворушливе відео-звернення мами до своєї дитини:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.