З чим Дональд Трамп залишає Білий дім: найсмішніші фото і відео 45-го президента США

Телевізійне минуле і емоційний характер дозволили Дональду Трампу назавжди увійти в історію США як одного з найбільш темпераментних президентів.

Але він запам’ятається не тільки своїми дивними вчинками, а й численними казусами. За останні чотири роки, поки Трамп був при владі, в мережі набралося досить смішних фотографій і мемів з ним – а жартувати є про що. 45-тий Президент не тільки частіше попередників потрапляв в скандали через своїх необережних слів чи імпульсивних дій, а й постійно ставав героєм так званих фотожаб і мемів.

Які з них найсмішніші?

З самого приходу колишнього бізнесмена і мільйонера до влади все дивувалися їх незвичайним відносин з першою леді Меланією Трамп – Дональд і дружина то вели себе як союзники і пристрасні коханці, то висловлювали холодність один до одного.

Зокрема, найбільше обмежень було помітно саме з боку дружини Трампа. Вона відмахувалася від пропозицій взятися за руку, показово ухилялася від поцілунків, але при цьому із задоволенням обіймалася і стосувалася інших політиків під час офіційних зустрічей. Трофейна дружина теж людина, так, Дональд?

Трамп і Меланія

З великої незручності почалася зустріч президента США і главою Франції – Трамп протягом хвилини ніяк не хотів розтискати рукостискання з Еммануелем Макрона, що аж його дружина почала ревнувати і прибігла на допомогу чоловікові. Бриджит приєдналася до чоловіків і теж потисла руку Дональду, не поспішаючи роз’єднати жест. Тільки зрозумівши, наскільки дивно відчуває себе Макрон під увагою камер за руку з наполегливим чоловіком, Трамп відпустив його.

Трамп і Макрон

Під час вже інший зустрічі рукостискання запам’яталося особою не самого Трампа, а Меланії – візит Володимира Путіна створив цілий сплеск обговорення міміки першої леді США. Варто було їй потиснути руку президенту Росії і відвернутися від нього, як чергова посмішка сповзла з обличчя Меланії і змінилася гримасою жаху.

Курйозний випадок стався з родиною Трампа і їм самим під час сонячного затемнення 2017 року – президент відчайдушно намагався розгледіти небесне явище без спеціальних окулярів, за що був висміяний науковим товариством і соціальними мережами.

Трамп дивиться на сонячне затемнення

Ще публіку розвеселило нарочито серйозний вираз обличчя Меланії в чорних окулярах, яке більше нагадувало охоронця президента, ніж його дружину.

Любов до автозагару, мабуть, зіграла з Дональдом саму злий жарт за час його президентства – про обгоріле обличчя і білі скроні не пожартував хіба що ледачий. На прикладі 45-того президента безліч б’юті-блогерів і стилістів пояснювали школяркам, чому колір тонального крему для обличчя повинен збігатися з відтінком шиї і природним тоном шкіри, “інакше будете, як Дональд”.

Мем на Дональда Трампа

Трамп же не припинив використання штучного крему для засмаги до сих пір, що робить його вигляд у поєднанні з жовтуватими волоссям дуже комічним.

На цьому і зупинимося. Трамп пообіцяв повернутися …