Михайло Єфремов в колонії серйозно захворів і зараз лежить в тюремному лазареті: колонія не рідний дім

Ще півроку тому всі ЗМІ обговорювали страшний випадок, в якому відомий актор Михайло Єфремов в п'яному вигляді здійснив смертельне ДТП.

Днями в мережі з’явилися новини з колонії Білгородської області, де зараз знаходиться російський актор Михайло Єфремов – в них повідомляється, що артист захворів одним з видів ГРВІ, швидше за все – застудою. Аналізи показали, що це не коронавірус, як деякі ЗМІ повідомили раніше.

Лікарі колонії повідомляють, що причиною хвороби стало зниження імунітету на тлі холодної погоди і складних умов утримання – тим не менш, стан артиста ніяк не загрожує його життю, і всіх необхідних заходів лікування вже робляться. Також в повідомленні з Бєлгородської колонії відзначили, що підозра на коронавірус вирішили виключити з ймовірних діагнозів – все-таки ніхто з сусідів по камері артиста більше не хворіє, а його контакти обмежені саме тюремною камерою.

Міхайю Єфремов
Міхайю Єфремов

Необхідних заходів, які потрібно вживати проти поширення епідемії, всі постояльці і працівники колонії дотримуються відповідально. Візити та відвідування, наприклад, проводяться тільки з використанням захисних костюмів, а передачі дезінфікуються.

До речі, Єфремова в колонії ніхто, крім адвоката, що не провідав за цей час. Правда, він о’ясніть це так:

Так, але спочатку він потрапив під особистий карантин, а потім – під загальний. Через пандемію коронавірусу все відвідування ув’язнених, крім як адвокатами, поки заборонені.

Нагадуємо, що до семи з половиною років колонії Єфремова засудили за скандальне ДТП, в якому через актора загинув водій автомобіля, що проїжджав по зустрічній смузі. Перебування в стані алкогольного сп’яніння не дало Михайлу впоратися з керуванням, що і стало причиною аварії 8 червня 2020 року.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.