Як зараз виглядає дівчинка, яка в 2 роки стала популярною моделлю: більше не схожа на ляльку (ФОТО)

Багато хто говорив, що дитині навіть волосся фарбували. Як виглядає і як склалася доля дівчинки, яку називали живою Барбі, читайте докладно в матеріалі.

У дитинстві Айра Браун виглядала, як жива лялька з величезними блакитними очима і красивим світлим волоссям. Батьки дівчинки помітили, що у дочки незвичайна зовнішність. Тому зробили кілька фотографій і відправили їх у модельне агентство.

Через деякий час маленьку Айру запросили на першу професійну зйомку. Їй було всього майже два роки, а дівчинка вже стала популярною і затребуваною моделлю. Перехожі просили сфотографуватися з дитиною. Графік був щільним, а на звичайні дитячі розваги не було часу.

 "" "" Ще тоді багато хто вважав, що батьки просто заробляли на ангельській зовнішності дитини.

 "" Говорили, що дівчинці робили макіяж, водили в солярій і навіть фарбували волосся. І все заради того, щоб зробити з неї модель.  "" Зараз Айрі вже 11 років. Лялькова зовнішність зникла, і модельна кар’єра стала не такою яскравою.

 ""

Її більше не запрошують на фотосесії, і сама Браун більше не хоче бути моделлю.

А як ви вважаєте, чи потрібно будувати кар’єру дитині?

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.