Батьківська любов: батько і син-інвалід побудували спортивну кар’єру

Лікарі пропонували залишити малюка з ДЦП у клініці, але батько зробив усе заради щастя свого сина-інваліда. Чоловік здійснив мрію хлопчика, і вони стали справжніми спортсменами.

Сім’я Хойт зі штату Массачусетс чекала дитину. І ось щасливий день настав у 1962-му році, коли на світ з’явився довгоочікуваний син Рік. Але, на жаль, медики не змогли порадувати молодих батьків.

Малюк народився з ДЦП, так як ще в утробі матері його шию затягнуло пуповиною. Лікарі пропонували залишити хлопчика в клініці, але Хойт категорично були проти і забрали новонародженого додому.

Отец и сын
Батько та син

Батько по імені Дік прийняв рішення, що буде все робити, щоб здоров’я сина покращилося. Чоловік щодня займався з ним фізкультурою і навчанням. Згодом Рік міг читати і рахувати. Завдяки спеціальному комп’ютеру він знайомився з навколишнім світом. Крім цього, він дуже полюбив спортивні передачі і регулярно дивився їх по телевізору. Хлопчика так захоплювали яскраві змагання, що він не бачив і не чув нічого навколо.

Одного разу він захотів стати учасником марафону, який організували на честь паралізованого школяра з місцевої школи. Звичайно, Дік підтримав свого улюбленого сина.

Батько пробіг п’ять кілометрів, при цьому штовхаючи ще коляску з Ріком. У хлопчика горіли очі від щастя, що дуже радувала люблячого батька. Після цього Дік з сином продовжили займатися професійним спортом.

Счастливый ребенок - лучший подарок для родителей
Щаслива дитина – найкращий подарунок для батьків

Чоловік розумів, що треба підтягнути фізичну форму. Тому з 1997 року він займався в тренажерному залі. А в 1981 році разом з Ріком взяли участь в бостонському марафоні. Дистанція була непростою. Деякі учасники зійшли на півдорозі. Але Дік зміг дійти до фінішу. Батько пройшов, штовхаючи інвалідну коляску з сином, 42 кілометри. Пройти цей марафон до кінця він зміг завдяки Ріку. Адже тільки заради щастя дитини, батьки здатні на багато що.

Дик и Рик на соревнованиях
Дік і Рік на змаганнях

Уже через чотири роки вони стали популярними в спортивному світі. Але це їх ще більше мотивувало. Вони пішли на змагання з триатлону. Тут дистанція була ще складнішою: їзда на велосипеді 64 кілометри, плавання півтора кілометра і 32 кілометри бігу. І навіть це випробування не змогло зламати команду батька і сина.

Із 1981 по 2014 рік Дік і син активно будували спортивну кар’єру. За їхніми плечима більше чим півтори тисячі різних забігів і змагань. Батько дуже щасливий, що вони змогли так прожити ці роки: «Я ні секунди не жалкую, що провів увесь цей час зі своїм сином».

"Если бы не мне предложили прожить жизнь по другому, я бы, не задумываясь, отказался" - утверждает отец
“Якби мені запропонували прожити життя по іншому, я б, не замислюючись, відмовився” – стверджує батько

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.