52-річна пенсіонерка вийшла заміж за 25-річного африканця: жінка народила незвичайних близнюків (ФОТО)

Пенсіонерка з Росії закохалася в африканця, з яким листувалася три роки. Незабаром жінка вийшла заміж і народила молодому чоловікові двох синів.

Наталя Веденіна вже давно на пенсії. Через інвалідність жінка практично не виходить з дому. Тому багато часу проводить у соціальних мережах, щоб хоч якось спілкуватися з людьми. Але пенсіонерка навіть подумати не могла, що, сидячи вдома, зможе зустріти свою любов.

В Інтернеті Наталя познайомилася з 25-річним африканців на ім’я Пауль. Хлопець працював програмістом, тому спілкувалися вони дуже багато. Через деякий час вони почали телефонувати один одному по Skype. Такі відносини тривали цілих три роки, поки Пауль не купив квиток Наталії.

 "" Сім’я африканця була рада побачити Веденіну нарешті вживу. Вони вже встигли познайомитися, коли Пауль дзвонив по відеозв’язку. Кохану сина прийняла дуже тепло. А через тиждень Наталя прийняла пропозицію руки і серця.

 "" Весілля зіграли і в Росії, і на батьківщині африканця. Заради коханої Пауль переїхав в іншу країну.

Свадьба
Весілля

 "" Через деякий час 52-річна жінка завагітніла, і на світ з’явилися близнюки Девід і Данило.

 "" Під пологовим будинком маму з малюками чекав не тільки люблячий чоловік і батько, але і всі родичі та друзі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.