Тернистий шлях до популярності: загадкова історія ведучої Алли Мазур, яка поборола рак

Ми звикли щодня чути голос телеведучої Алли Мазур на каналі "1 + 1" в інформаційно-аналітичній програмі "ТСН. Тиждень ". І це дуже аргументовано.

Вона вважається однією з найуспішніших жінок України. Але за кожною історією успіху є довгий і тернистий шлях. Як Алла Мазур прийшла на телебачення, які уроки вона засвоїла, працюючи там-про це наша стаття.

Шлях на телебачення

Такий Алла Мазур була в першому випуску ТСН
Такий Алла Мазур була в першому випуску ТСН

Алла Мазур завзято і наполегливо будувала своє життя, долаючи страх перед чимось новим, ще не знайомим, прислухаючись до порад колег, роблячи висновки з отриманих від життя уроків. Її принципи не боятися ризикувати і йти більш важким шляхом дали свої результати.

Отримавши професію радіожурналіста, Алла вирішила працювати на радіо

“Перші мої ефіри-це був жахливий переляк. Після них я виходила на вулицю і думала, будинки стоять, машини їздять і я пережила цей ефір “, – розповідає телезірка.

Вона готувала і вела перші українські радіомарафони, ток-шоу на політичні та економічні теми.

Долаючи комплекс невпевненості в своїх силах, вона переходить працювати на телебачення

Її перший випуск ТСН відбувся 1 січня 1997 року в каналі “Студія 1 + 1”.

Алла Мазур прийшла на канал 1 + 1 ще в 1997 році
Алла Мазур прийшла на канал 1 + 1 ще в 1997 році

Працюючи на телебаченні, Алла засвоїла ще один життєвий урок – “Не потрібно ставити перед собою занадто високу планку, до якої потім буде складно тягнутися .. Спробуйте зробити все так, як вмієте ви” -Поділися вона в одному з інтерв’ю.

Алла розповіла, що погоджуючись на кастинг на першому американо-українському проекті, у неї було відчуття, що погоджувалася на політ в космос.

Але перемога в кастингу відкрила перед нею нові можливості. Сьогодні Алла Мазур – одне з головних облич каналу і проекту ТСН. Головна порада від Алли Мазур- “Не давайте нікому писати сценарій життя замість вас. Прислухайтеся до друзів і батькам, але робіть те, що подобається вам. ”

До слова, не перепоною для Алли Мазур стала навіть онкологія, яку їй діагностували не так давно. Вона успішно з нею впоралася і сьогодні знову сяє також яскраво, як і 20 років тому.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.