Як виглядають 4-річні дзеркальні близнючки: зовні відрізнити практично неможливо (ФОТО)

Чотирирічних близнюків з Шотландії спочатку навіть рідна мама не могла відрізнити. У чому унікальність незвичайних сестер, читайте далі.

А ви коли-небудь зустрічали близнят? Скоріше так, а ось побачити дзеркальних близнюків пощастило не всім.

Коли сестри Лія і Ерін Салліван народилися, їх батьки не могли розрізнити. Справа в тому, що це незвичайні близнюки, яких називають дзеркальними.

Вони настільки схожі, як ніби відображення одне одного. Одна дівчинка – лівша, друга – правша. У них різні домінантні ноги. Тому коли, сестри разом, таке відчуття, що це просто одна дитина дивиться у дзеркало.

Потрібно відзначити, що такі близнята народжуються рідко. Вони схожі, як дві краплі води, і рухи їх асиметричні.

Зеркальные близнецы
Дзеркальні близнюки

Мама близнят розповідає, що в 2,5 рочки вона помітила деяку особливість у дочок. Волосся дівчаток саме по собі було укладене в протилежні сторони. Тоді жінка зрозуміла, що у неї ростуть дзеркальні близнюки.

На фотографіях дівчаток практично не відрізнити, але в житті все набагато простіше. Легше стало, коли вони підросли.

Сестры-близнецы
Сестри-близнята

У сестер Лії і Ерін різна хода і характер. Ерін серйозна і стримана, а Лія більш емоційна і любить пожартувати. Завдяки цьому батьки розуміють хто є хто. Коли близнючки сидять один навпроти одного, то можна тільки здогадуватися.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.