Дівчина кинулася в крижану воду, щоб врятувати потопаючого 10-річного хлопчика: “Тільки б встигнути”

Допитлива дитина вирішила перевірити наскільки міцний лід і провалилася в крижану воду. Хлопчика врятувала дівчина, яка проходила повз.

У російському місті Серпухове 10-дитина провалилася під лід. Хлопчик захотів перевірити міцність льоду, але той його не витримав. Школяр впав у крижану воду.

Дівчина, яка недалеко проходила, побачила потопаючу дитину і моментально зреагувала. Вона не побоялася і сама витягнула хлопчика з води, після чого відвезла його додому.

Мама і батько хлопчика були в такому шоці, що навіть не запам’ятали ім’я рятівниці їхнього сина. Журналістам вдалося знайти хоробру дівчину.

Її звуть Інга Пожалуйстіна. Дівчина виховує 8-річного сина. У той день вони з подругою і дітьми прогулювались. Коли вона побачила чужу дитину у воді, в голові була тільки одна думка: тільки б встигнути.

Инга с сыном
Інга з сином

За словами рятівниці, через адреналін їй здалося, що хлопчик дуже легкий. Вона вхопила його за руки і витягла.

“Я його заспокоїла, огорнула в свою куртку і провела додому до батьків. У мене в самої 8-річний син. Боюся навіть уявити, що він міг опинитися на місці того хлопчика. Думаю, що будь-яка мати вчинила б так само”, – розповіла Інга журналістам.

Дівчина стала справжнім героєм для багатьох. Вона пожертвувала собою заради чужої дитини.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.