Жінка полюбила іншого і покинула чоловіка з 7 дітьми: як склалася доля батька-одинака?

Жінка після 30 років шлюбу закохалася в іншого і залишила сімох дітей на чоловіка. Батько-одинак не зламався, але поки не знайшов нову маму для своїх синів і дочок.

У цій родині все навпаки – вона закохалася в іншого чоловіка і пішла, а він замінив дітям маму.

Микола і Тетяна познайомилися ще в юності під час навчання. Тоді безтурботні і вільні 23-річний хлопець і 22-річна дівчина вирішили створити сім’ю.

Стати багатодітними батьками ніхто не мріяв і не планував, але доля розпорядилася інакше. Після першої дитини Тетяна була впевнена, що коли малюк підросте, вона повернеться на свою роботу. Однак незабаром дівчина знову завагітніла, а потім ще і ще.

У 32 роки вона вже стала матір’ю сімох дітей. Про роботу не було й мови. У сім’ї гроші заробляв Микола, а Тетяна була типовою домогосподаркою і виховувала дітей.

Чоловік багато працював, щоб забезпечити своїх рідних. Грошей вистачало на все необхідне, але батька в сім’ї не було. Тетяна не відчувала себе коханою жінкою, а через кілька років вирішила піти.

Йти вона зібралася одна, без дітей. Сказала чоловікові, що закохалася в іншого. Новою любов’ю став старий знайомий, з яким Тетяна вчилася ще в школі.

Жінка покинула чоловіка, але не збиралася зовсім розлучатися з дітьми. Вона просто хотіла свободи, якої у неї не було в шлюбі. Тому діти залишилися з батьком, а мама приїжджала в гості.

Жінка приїжджала лише в гості до дітей
Жінка приїжджала лише в гості до дітей

Миколі було дуже складно перший час. Він злився на колишню дружину і не знав, як все правильно пояснити дітям. Старші зрозуміли все без слів, а от молодші сумували за мамою. Маленькі діти постійно запитували, чому мама приїжджає тільки на вихідні. На що у батька не було відповіді. Згодом всі звикли, і це вважалося нормою у їхній “родині”. Навіть чоловік відпустив образу на дружину.

Тетяна вийшла заміж вдруге і знову стала мамою. Вона народила ще двох дітей. А ось Микола так і не зустрів свою любов.

Отец-одиночка воспитываем сам семерых детей
Батько-одинак виховує сам сімох дітей

Коли жінки дізнавалися, що у чоловіка 7 дітей, відносини відразу припинялися. Він не втрачає надію і вірить, що коли-небудь знайдеться та сама жінка, яка полюбить його, незважаючи ні на що.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.