Як виглядає син Висоцької і Кончаловського, і що відомо про стан їх дочки після семи років коми?

У 2013 році Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька пережили страшну трагедію - вони потрапили в ДТП, після якого практично не вижила їхня дочка Маша.

Дівчинка в комі вже сім з половиною років, а лікарі кажуть – шансу на одужання практично не залишилося. Їй зараз 21 рік, і третину свого життя Маша Кончаловская провела без свідомості, прикута до лікарняного ліжка.

У тій аварії постраждали Андрій Кончаловський, Юлія Висоцька, їх діти Маша і Петро

Маша Кончаловская і Юлія Висоцька - дочка, яка 7 років в комі, і її мати
Маша Кончаловская і Юлія Висоцька – дочка, яка 7 років в комі, і її мати

На щастя, син Кончаловських залишився живий і швидко реабілітувався після аварії.

Синові пари Петру в 2021 році виповниться 18 років, а дочці Марії – вже 22. З огляду на те, що Маша Кончаловская провела останні 7 років в комі, зараз ніхто крім її батьків не знає, як дівчинка виглядає насправді.

А ось зовнішній вигляд сина вражає – він став справжнім красенем і викрадачем жіночих сердець. Прямо як його батько Андрій в свої молоді роки.

Петро Кончаловський виріс і став дуже схожим на свою красиву маму

Петро Кончаловський
Петро Кончаловський

Син Юлії Висоцької не надто стабільно веде мікроблог в соціальних мережах, то публікуючи, то видаляючи іноді трохи дивні фото і відео. Зрозуміти, чим захоплюється і які плани будує юнак на життя, поки неможливо.

Що відомо про стан сестри Андрія Кончаловського?

Маша Кончаловская, фото до аварії
Маша Кончаловская, можливе фото до аварії

Маша зараз знаходиться в реанімації. Юлія Висоцька не коментує стан дочки. Але вона заявила, що не планує відключати її від апаратів, які підтримують життєдіяльність.

Отець Андрій стверджує – зараз він і його дружина живуть тільки заради того, щоб врятувати свою дочку і витягнути її з того світу.

До слова, на нашому Ютуб-каналі є повний розбір особистому житті Кончаловського і Висоцької, а також подробиці тієї злощасної автомобільної катастрофи 2013 року.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!