Дівчинка народилася з дуже густим волоссям (Фото)

Ця маленька дівчинка з'явилася на світ з густим волоссям. Але ніхто не очікував, що воно буде так швидко рости.

Прекрасна дівчинка на ім’я Чанко володіє найкрасивішим волосся у світі. Напевно, кожен погодиться, що у дитини шикарна шевелюра.

Дитині тільки 6 місяців, а їй уже потрібно купувати аксесуари для зачісок. Чанко народилася уже з волоссям, але з кожним тижнем вони росли все швидше і продовжують рости. Мама дівчинки каже, що ніяких методик для росту волосся не використовувала.

Ребенок родился с волосами
Дитина народилася з волоссям

Густе волосся дівчинці подарувала природа. Але жінка трохи переживає, що буде далі. Волосся як ніби окремо росте, незважаючи на загальний розвиток дитини. Звичайно, зараз маленька Чанко виглядає чудово. Але чи впорається вона з такою копицею волосся в майбутньому?

Девочка по имени Чанко
Дівчинка на ім’я Чанко
Красивая шевелюра
Красива шевелюра

 ""

Щаслива мама почала публікувати фото своєї доньки в соціальних мережах. Не закохатися в таку незвичайну дівчинку і в її прекрасне волосся просто неможливо.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.