Пережила розлучення і втратила дитину в 49 років: як живе зараз актриса Людмила Артем’єва з “Сватів”?

Заслужена артистка Росії Людмила Артем'єва стала всенародною улюбленицею після зйомок в серіалі "Свати".

Вона з дитинства мріяла прославитися як драматична актриса, але зіркою стала після комедійної ролі. Останній шостий сезон був знятий в 2013 році. Що приготувала доля актрисі Артем’євої за останні роки – читайте в нашій статті.

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

Про творчість

Яскравий артистичний талант проявився у Люди в дитинстві, коли вона легко пародіювала знайомих. Закінчивши в 1986 році московське Щукінське училище, вона 17 років служила в театрі “Ленком”. Але бажання спробувати в житті ще щось нове змусило актрису покинути звичну театральну сцену і дебютувати в фільмі “Дуже страшна історія”.

Справжній виток слави для актриси настав після зйомок веселого серіалу “Свати”, швидко завоював глядацьку любов.

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

Пізніше Артем’єва знялася ще в декількох фільмах, в рекламі, брала участь у складі журі в талант шоу “Один в один”, в проекті “Модний вирок”, де вона захищала інтереси гостей передачі.

Пандемія наклала свій відбиток на плани актриси. Після ослаблення карантину вона знялася ще в декількох фільмах.

Особисте життя

Людмила Артем'єва "стала в позу» не зйомках одного з серіалів
Людмила Артем’єва НЕ зйомках одного з серіалів

Людмила Артем’єва в студентські роки вийшла заміж за однокурсника Сергія Парфьонова, народила йому дочку Катю. Через 15 років їх шлюб розпався. Людмила втомилася від фінансових проблем, від пристрасті чоловіка до алкоголю.

Її дочка, закінчивши інститут, стала перекладачем німецької мови.

Ось що сама актриса говорить про своє особисте життя:

“Я особливо не афішую своє особисте життя. Це повага до моїх чоловікам, які також мене не видають. Приватне життя – вона все-таки приватна. Цим ми і живемо “.

Відомо, що в 2012 році Артем’єва знову вирішила стати мамою. Ходили чутки про її друге заміжжя, але сама актриса їх не коментувала.

На останніх термінах вагітності виникли ускладнення і ненародженої дитини врятувати не вдалося. Втрата дитини важко далася Людмилі і знадобилося кілька місяців, щоб зуміти повернутися до звичного життя.

Людмила Артем'єва - біогр
Людмила Артем’єва – біографія

Варто відзначити, що актриса воліє правильне харчування, веде здоровий спосіб життя, не виносить світських тусовок, а салони краси любить здалеку і вважає, що підтримувати хорошу форму їй допомагає сон.

Образ Івана Будько із серіалу Свати “з’їв” Федора Добронравова?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.