Куди пропала і як живе співачка Анжеліка Варум? Цікаві факти про колишню улюблениці мільйонів

Візитними картками 50-річної російської естрадної співачки Анжеліки Варум давно стали її хіти "Ля-Ля-Фа", "Зимова вишня", "Все в твоїх руках". Як зараз живе зірка?

Музична кар’єра

Співочого таланту Анжеліка зобов’язана своєю творчою і інтелігентній родині. Вимогливість матері прищепила дівчинці “організованість, відповідальність, почуття смаку і стилю “. А від батька Анжеліці дістався синдром відмінниці. Музиці вона стала навчатися з 5 років, а в 22 роки вже презентувала свій перший дебютний альбом.

Анжеліка Варум
Анжеліка Варум

За свою музичну кар’єру Анжеліка, активно гастролюючи по країні, дала близько 5 тис концертів

Її творчість знайшло відображення в 15 студийно-записаних альбомах, випущено понад 20 кліпів з її роботами. Анжеліка знімалася в мюзиклах, в антрепризних постановках, брала участь в телепроекті “Дві зірки”, озвучувала мультфільм про Чебурашку.

Анжеліка Варум
Анжеліка Варум

Разом з Леонідом Агутіним в кінці 90-х вона відкрила звукозаписну компанію “Varum Records Company”.

У 2020 році співачка випустила новий альбом “Сумна bossa”, записаний в бразильському стилі. В цьому році в планах тандему Агутін – Варум концертні виступи по містах Росії.

Особисте життя

Анжеліка Варум і Агутін
Анжеліка Варум і Агутін

Перший шлюб співачки з Максимом Нікітіним, фотографом і освітлювачем на її концертах, тривав 8 років. Другий шлюб з Леонідом Агутіним більш вдалий і довговічний.

Їх 21-річна дочка Єлизавета обожнює спів і виступає в рок-групі. Вона живе в США з батьками співачки. Будувати відносини з дочкою на відстані було непросто. Спочатку Анжеліка була в якості батога. Але боячись зіпсувати психіку дівчинки, дала повну свободу 15-річної дочки, яка з 16 років стала жити зі своїм хлопцем.

Анжеліка Варум і Агутін
Анжеліка Варум і Агутін

Бізнес леді

Анжеліка Варум
Анжеліка Варум

Анжеліка в кінці 90-х разом з французьким парфумером Жаком Коваль створила власну лінію ароматів і і налагодила випуск парфумів, які отримали назву “Анжеліка Варум”.

Анжеліка Варум
Анжеліка Варум

До того ж співачка володіє винним бізнесом, що приносить стабільний дохід. Кілька тисяч пляшок брендового вина “AV” продається не тільки в Росії, але і за кордоном.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.