Дівчину розкритикували за фото з коханим

Молода і красива дівчина на ім'я Лін травня Нгуен виставила фото в Інтернет і отримала вагон критики.

Заздрісники засуджували не саму дівчину з В’єтнаму, а її повного хлопця. На фото симпатична Лін відпочиває разом з коханим, у якого зайва вага.

Сама в’єтнамка струнка, у неї приємна зовнішність. Але люди написали, що у неї поганий смак. Усі питали в коментарях, де вона такого відкопала. Як би кривдники не старались, але дівчина не піддавалася негативу. У відповідь Лін Май опублікувала ще кілька фотографій зі своїм хлопцем, де вони весело проводять час.

Девушка с парнем
Дівчина з хлопцем
Пара отдыхает
Пара відпочиває

Звичайно, знайшлися і однодумці. Деякі користувачі Інтернету підтримали вибір дівчини. Сама закохана Лін написала: «Коли любиш, не зважаєш на вагу або зовнішність. Важливим є те, як вам добре, і наскільки ви розумієте один одного. Як б’ються в такт у вас серця».

 "" ""

Це яскравий приклад, що зовнішність нічого не вирішує. І кожен має право вибирати те, що подобається. Тим більше, у кожного свій смак.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.