Жінка народила трьох хлопчиків-близнюків (Фото)

Жінка з Британії народила трьох близнят. Хлопчики так схожі один на одного, що їх розрізняє тільки мама.

Англійку Беккі-Джо нудило вранці. Жінка здогадувалася, що знову вагітна, оскільки вже виховувала доньку Індіану. Але вона не була готова до такого потрійного подарунку.

 ""

Беккі-Джо згадує: «Це був найбільший шок у моєму житті! У мене в роду не було трійнят, так що це було абсолютно несподівано».

На світ з’явилися прекрасні хлопчики, але вони були дуже слабкими. Їх вага становила від 1,5 до 1,6 кілограмів. Малюків назвали Рокко, Рохан і Роман. Після народження маленьких братів терміново відправили у відділення реанімації новонароджених. Малюки дихали за допомогою трубок три тижні, і тільки потім побачилися з мамою.

Мальчики-близнецы
Хлопчики-близнюки

Після довгоочікуваної зустрічі і обіймів мама Беккі-Джо була ще більше здивована. Вона народила трьох близнят. Новонароджені хлопчики виглядали однаково. Жінка не вірила, і тому відправила ДНК синів на аналіз. Дослідження показало, що англійка дійсно стала мамою однояйцевих близнюків.

Відомо, що шанс народити таких дітей прирівнюють один до 2-х мільйонів.

Незважаючи на разючу ідентичність, хлопчиків легко розрізняє тільки сама Беккі-Джо. Жінка розповідає: «Рохан – найгучніший, він вічно кричить. Рокко зазвичай досить спокійний, але іноді теж буває буйним, а Роман зазвичай скаржиться, що він не хоче ділитися. Вони весь час повзуть за однією і тією ж іграшкою, намагаючись схопити її раніше братів».

Новорожденные мальчики
Новонароджені хлопчики

 ""

Старша сестричка близнюків Індіана дуже любить своїх братів. Але багатодітній мамі нелегко виховувати дітей. Тому молодша сестра Беккі-Джо на ім’я Лоран допомагає їй майже щодня.

Можна тільки уявити, скільки грошей, часу і сил потрібно, щоб годувати, купати всіх трьох немовлят. Тільки за сім днів на синів йде приблизно 130 памперсів і 4 пачки вологих серветок. Звичайно, і прати доводиться щодня по кілька разів на день.

Беки-Джо и ее малыши
Беккі-Джо і її малюки
Близнецов различает только мама
Близнюків розрізняє тільки мама
Сестричка и братики
Сестричка і братики

 ""

 ""

Ще до першої вагітності Беккі-Джо планувала працювати медсестрою в пологовому будинку. Але після народження дітей, бажання допомагати дітям тільки посилилося.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.