Діти Дюймовочки: 27-річна українка ростом 132 см стала мамою

Мініатюрна дівчина з Чернівецької області з ростом 132 см і вагою 30 кг стала мамою.

Людмила Сомар народилася вагою один кілограм. Медики дуже довго доглядали за маленькою дівчинкою. Тільки коли вона набрала ще 1 кілограм, малятко відпустили додому.

27-річна Людмила з Чернівецької області важить 30 кілограмів при зрості 132 см. Доросла дівчина виглядає, як дев’ятирічна школярка. Спочатку вона розвивалася, як всі діти. А в 2-му класі ріст зупинився.

Зі своїм майбутнім чоловіком дівчина познайомилася, коли їй було двадцять чотири роки. Вони зустрілися на зупинці. Ігорю відразу сподобалася скромна і мініатюрна Людмила. Через рік романтичних зустрічей, пара зіграла весілля. А з часом молода сім’я захотіла дітей.

Людмила з Ігорем переживали про те, які у них будуть діти. Чи будуть вони такі ж, як мама. Адже у дівчини рідкісне захворювання, яке блокує гормон росту і не лікується.

Незважаючи на всі побоювання, на світ з’явилася дівчинка на ім’я Ольга. При народженні маленька важила 2850 кг. Дитина росте, як звичайні діти. Ще через 2 роки сім’я чекала поповнення. У Ігоря та Людмили з’явився син Іван. Хлопчик народився з вагою три кілограми.

Счастливые родители
Щасливі батьки
Молодая мама
Молода мама

 ""

Українка з маленьким зростом дуже рада, що у неї така щаслива сім’я і здорові діти. Її ріст абсолютно не заважає повноцінно жити.

Родители и дети
Батьки і діти

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.