Жінка відмовилася від цивілізації і живе в лісі

Її називають «Леді-Хоббіт». 58-річна Емма Орбах відмовилася від цивілізації і всіх її благ. Жінка живе в лісі.

18 років тому вона була мешканкою британського міста Уельс. Вона випускниця відомого Оксфордського університету. Зараз Емма живе в лісі в будиночку, який сама побудувала. Вона використовувала солому і суміш з кінських екскрементів і бруду. Жінка стверджує, що гній не так впливає на її легені, як аромат лосьйону після гоління. Будинку вона придумала ім’я – «Країна духів».

Дом в лесу
Дім у лісі

 ""

У неї є город, тому багато продуктів вирощує сама. Також у жінки є господарство: коні, кози і кілька курей.

 "" "" ""

Орбах майже не бачиться з людьми. Вона каже, що в лісі їй жити краще. Вона може піти в найближче місто, якщо дуже хоче шоколаду або рису. «Леді-Хоббіт» живе одна, тому і дрова рубає, і воду носить.

Емма переконує, що в лісі немає стресу. Тому, вона себе прекрасно почуває. «Ось так я хочу жити. Саме цей спосіб життя змушує мене відчувати себе дійсно щасливою і затишно – це мій ідеальний будинок», – розповідає Емма.

У жінки є діти і внуки, які живуть, як усі цивілізовані люди. Буває, що рідні приходять в гості до мами, і вона їм дуже рада. Тільки лісова жителька забороняє приносити мобільні телефони та інші гаджети. Вона стверджує, що потрібні тільки найпростіші речі, щоб жити щасливим життям.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.