Як живуть сестри-альбіноси з Казахстану?

Сім'ю Калаганових з Казахстану неможливо не помітити. Подружжя виховує прекрасних сестер-альбіносів і звичайного сина.

Особливість цього сімейства в тому, що їхні діти унікальні. Перша дочка на ім’я Асель народилася з альбінізмом. Дівчинка дуже комплексувала з цього приводу. Її ображали однолітки. Вона зрозуміла, що це її особливість, коли інші люди почали говорити компліменти. А коли народилася молодша сестричка Каміла з таким же діагнозом, сестри стали популярними. До речі, їх середній брат Алдияр народився звичайною дитиною. У хлопчика смаглява шкіра і темне волосся.

Сестры-альбиносы Асель и Камила
Сестри-альбіноси Асель і Каміла
Асель с братом
Асель з братом

Альбінізм відноситься до захворювань генетичного характеру і характеризується відсутністю або недостатністю меланіну – пігменту, що визначає колір волосся, шкіри, очей, – повідомляє інтернет-портал Doc.ua

Мама незвичайних дітей згадує, що коли народилася перша дочка, медики та рідні були шоковані. Але з народженням третьої дитини-альбіноса, всі почали захоплюватися зовнішністю білосніжних дівчаток. І незабаром її дочки здобули популярність, адже вони єдині такі на весь Казахстан.

Старша дочка Асель стала моделлю. Але на модні покази запрошують і молодшу дівчинку.

Девочка стала моделью
Дівчинка стала моделлю
Девочки-альбиносы из Казахстана
Дівчатка-альбіноси з Казахстану
Необычные дети
Незвичайні діти
Сестри-альбіноси
Сестри-альбіноси

Життя у дівчаток нелегке, незважаючи на успіх і популярність. Сестри без сонцезахисного крему не виходять на вулицю, а влітку зовсім сидять вдома. Асель Калаганова розповідає: «Виходячи з дому, я завжди одягаю окуляри. Навіть в похмуру погоду я дуже погано бачу. Можу відкрити очі тільки, коли вже ніч або дуже темно».

Модель-альбинос
Модель-альбінос

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.