Довгоочікуваний син: жінка народила першу дитину майже в 50 років

Британка Луїз Уорнфорд мріяла стати мамою. Жінка дуже хотіла відчути як це, тримати свою дитину на руках. Але протягом шістнадцяти років вона ніяк не могла виносити дитину.

Луїз вдавалася до ЕКО. Оскільки її чоловік, після народження дитини в першому шлюбі, зробив собі вазектомію. Ця операція діє, як контрацептив. Тому чоловік не міг більше мати дітей.

Жінці доводилося використовувати донорські клітини. Але всі спроби закінчувалися невдачею. Після кожного запліднення траплявся викидень у першому триместрі. Медики не могли зрозуміти, чому так відбувається. Кожна така спроба завагітніти вбивала всі надії. Жінка не могла повірити, що ніколи не відчує материнство. Але все ж Луїза не здавалася.

Лікар Хассан Шехату знайшов причину, чому британка 16 років не могла завагітніти за допомогою ЕКО. Він з’ясував, що клітини-кілери сприймали вагітність, як загрозу. Тому швидко усували її, щоб зберегти жіночий організм.

Нарешті щасливий день для 48-річний Луїзи Уорнфорд настав. За допомогою кесарів розтину на світ з’явився хлопчик. У жінки тепер є син, якого вона так довго чекала. Зараз вона з гордістю може називати себе мамою.

Женщина стала мамой
Жінка стала мамою
Маленький ребенок
Маленька дитина
Мужчина держит ребенка
Чоловік тримає малюка
Счастливая мама
Щаслива мама

 "" "" "" ""

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.