Медсестра пожертвувала частину своєї печінки чужій дитині

Медсестра готова на все заради порятунку пацієнтів. Ця дівчина не побоялася, і віддала частину свого здоров'я хворій дитині.

8-річний хлопчик нічим не відрізнявся від своїх однокласників. Брейден Оутен з США був активним, як його однолітки. Він також навчався, любив грати з друзями, захоплювався спортом. Але в один день дитині стало погано.

Батьки хлопчика дуже переживали за сина, тому відвезли його в лікарню. Обстеження показало, що організм Брейді бореться з вірусом, який руйнує печінку.

Медики повідомили схвильованим батькам, що хвороба дійсно серйозна. Потрібно терміново шукати донора. Оскільки тільки це могло врятувати життя маленького школяра.

Мальчику срочно нужен был донор
Хлопчику терміново потрібен був донор

Здоров’я хлопчика з кожним днем погіршувалося, а донора так і не вдавалося знайти. Камі Лоренц працювала в лікарні медсестрою. Дівчина бачила, як сама дитина і батьки страждають. Тому вона вирішила врятувати Брейді.

Камі захотіла стати донором. Її печінка ідеально підходила малюкові. Після пересадки хлопчикові стало набагато краще.

Батько Брейді Джеймс повідомив: «Немає слів, щоб висловити їй нашу вдячність! Вона – самовіддана людина, яка не побоялася болю, щоб врятувати життя нашій дитині!». Також чоловік сказав, що тепер медсестра Камі – член їх дружної сім’ї.

 ""

Щоб ці почуття подяки запам’яталися назавжди, сім’я вирішила зробити маленьку фотосесію для хлопчика і його рятівниці.

Остались шрамы на животе
Залишилися шрами на животі
Медсестра спасла жизнь ребенку
Медсестра врятувала життя дитині

 "" ""

spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.