Несподівано стала мамою: дівчина народила у душі

Дівчина вирішила просто прийняти душ, а вийшла з малюком на руках. Австралійка несподівано для усіх стала мамою.

Усі 9 місяців 18-річна Ембер Сміт думала, що у неї має проблеми з травленням. Також її менструація зажди проходила нерегулярно. Тому вона навіть не припускала, що може бути вагітною. Тим більше зовнішність майбутньої мами майже не змінилась. Вона думала, що її живіт збільшився через те, що вона багато їла. Але 15 квітня Ембер народила хлопчика.

Австралійка розповідає: «Коли я була в душі, я відчула дуже серйозний спазм в животі, а в наступну секунду вода полилася звідусіль, і я закричала».

На крик і шум із ванною відреагував хлопець дівчини Блердон. Він думав, що його кохана щось зламала, але він зовсім не очікував в ту мить стати батьком.

Домашні пологи пройшли дуже швидко. Усього десять хвилин страждань, і Ембер сиділа на підлозі з новонародженим сином. Попри таку несподіванку молода дівчина не розгубилась, вона оперативно повідомила свою матір, і викликала швидку.

Молода дівчина стала мамою
Молода дівчина стала мамою

На світ народився хлопчик Купер Вудс. Він ще зовсім маленький, але йому уже є що цікавого про себе розповісти.

Ембер і Блердон планують одружитись. Батьки молодої пари шоковані, але дуже раді. Вони вважають це справжнім дивом.

Семья
Семья

Схожі статті

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.