Сім’я усиновила трьох унікальних дівчаток-близнят

Від дівчаток відмовилися біологічні батьки, але скоро їх знайшла любляча сім'я, яка змінила життя усіх трьох близнюків.

16 років тому ці дівчатка-близнята народилися, але батьки залишили новонароджених відразу в пологовому будинку. Можливо, це було краще їх рішення. Адже молоді люди захоплювалися наркотиками, і розуміли, що не зможуть гідно виховувати дівчаток. Тим більше, що вони народилися з деякими особливостями.

Завдяки медперсоналу сестрички отримували і любов, і потрібний догляд. А коли подружжя Джефф і Дарла Харрісон прийшли познайомитися зі своїми потенційними дітьми, життя дівчаток змінилася в ще кращу сторону.

Сімейна пара вже виховувала трьох синів, але вони дуже хотіли донечку. На жаль, 42-річна Дарла і 52-річний Джефф ніяк не могли зачати дитину. Тому вони вирішили, що візьмуть маленьку принцесу з притулку. Чоловік розповідає: «Поки Дарла ходила між кювезів, я не міг відірвати погляд від двох дівчаток. Вони дивилися на мене, а я на них. Коли до мене підійшла дружина, я почув, як вона голосно видихнула. Я подивився на неї і зрозумів, що вона думає те ж саме. Ми знайшли своїх дівчаток. Це були наші дочки».

Джефф держит детей
Джефф тримає дітей
Сиамские близнецы
Сіамські близнюки

Подружжя ще не знали, в чому особливість цих сестричок, але вже полюбили їх. Лікар повідомив сімейство Харрісон, що близнят є троє. Двоє з них сіамські близнюки. У дітей один таз і три ноги на двох. Їм планували зробити операцію, коли їм буде 9 місяців. З приводу грошей не потрібно було переживати, адже всі витрати взяла на себе держава. Після операції у кожної близнючки буде тільки одна нога. Також Дарлен і Джеффу сказали, що рідні батьки були наркоманами.

Девочки-близнецы
Дівчатка-близнюки

 ""

Але щоб не говорили медики, чоловік і жінка не злякалися. Вони настільки закохалися в цих чарівних дівчаток, що були впевнені, що впораються з будь-якими обставинами. Адже вони вже виховували трьох хлопчиків, тому досвіду було вище голови.

Харрісони прийшли за однією донькою, а повернулися з трьома. Третя близнючка народилася цілком здоровою. Дарла і Джефф не захотіли розлучати сестер, тому удочерили всіх. Дівчаток назвали Мейсі, Мадлен і Маккензі. Операцію зробили, коли близнюкам виповнилося 2 роки.

Сиамские близнецы
Сіамські близнюки
Девочкам сделали операцию
Дівчаткам зробили операцію

 "" "" "" "" ""

Зараз дівчаткам 16 років. Вони щасливі, що у них є прекрасні батьки і брати. Сестри нічим не відрізняються від типових підлітків. Дівчатка-близнюки так схожі зовні, але такі різні всередині. Мейсі виявилася спокійною дівчинкою, яка любить рукоділля, і допомагає по дому мамі. Маккензі – дуже активна і справжня жартівниця, а Мадлен – опора для сестер і мамина помічниця.

Семья усыновила девочек близнецов
Сім’я усиновила дівчаток близнюків

 "" ""

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?