Жінка в’яже мереживні паркани (ФОТО)

Таке в'язання складно назвати просто хобі. Потрібно дуже любити цю справу, щоб створювати такі мереживні паркани.

Рукодільниця з Шотландії придумала незвичайний спосіб прикрасити і виділити свій будинок серед інших. Така новинка стала дуже популярною на острові Барра.

Її звуть Енн Юнсон, і вона дуже любить в’язати. За допомогою величезних спиць і міцних ниток, з яких плетуть рибальські сітки, жінка зв’язала цілий паркан.

Женщина вяжет заборы
Енн Юнсон  в’яже паркани

 "" ""

Енн використовує класичні орнаменти з різними візерунками, які так гармонійно доповнюють один одного. Повз такого огородження пройти неможливо. Тому її сусідки теж захотіли, щоб такий унікальний паркан прикрашав їх будинок і клумби.

Виглядає дуже красиво. Мереживний паркан дуже ефектний. Він додає особливого шарму кожному будинку, і робить його незвичайним. Як же приємно жити на такій вулиці, де навколо квіти ростуть, і в’язані листя прикрашають паркани.

 "" "" "" ""

Але зв’язати такий паркан набагато складніше, ніж шкарпетки з трьох кольорів. Адже подивіться на розміри спиць і огорожі. Таке рукоділля більше нагадує тренажерний зал. Щоб зробити таку красу, потрібно мати досить сильні руки, щоб керувати такими спицями. Також необхідне міцне терпіння, щоб закінчити все це. Оскільки жінка в’яже один паркан біля трьох тижнів.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.