Батько перестав спілкуватися з рідним сином, коли побачив його наречену

Хлопець захотів взяти за дружину дівчину з пишними формами, але його батько не схвалив вибір сина. Через це чоловік перестав спілкуватися з власною дитиною.

Справжня любов не бачить вад у зовнішності і характері. Людину люблять просто так, а не за кількість кілограмів. Але яка ж любовна історія без маленької трагедії?

Дівчину з Данії звуть Амаль Дженнінг, і вона до цієї зустрічі ніколи не любила себе. Справа в тому, що Амаль з раннього дитинства страждала від зайвої ваги. І страждала вона у всіх сенсах.

Амаль в дитинстві
Дівчина все життя страждає від зайвої ваги

Вона не могла купити собі одяг за віком, тому доводилося купувати речі для дорослих жінок. Вона ніколи не любила своє відображення в дзеркалі, і постійно чула глузування. Амаль згадує: «Я завжди ненавиділа своє тіло, тому, що була повною все життя. Я була впевнена, що у мене ніколи не буде хлопця, але все змінилося, коли я зустріла Шона. Тепер я заміжня. Я почала любити і поважати себе».

Молоді люди познайомилися в Інтернеті. Спочатку вони довго душевно листувалися. Згодом почали спілкуватися по веб-камері, так як вона з Данії, а він з Великобританії. Хлопець не звертав уваги на зовнішність дівчини, вони годинами могли розмовляти. Незабаром вони навіть їздили в гості один до одного. Після таких душевних розмов, Амаль зізналася в любові Шону. Дівчина написала вірш у себе на сторінці в Фейсбук, який присвятила коханому. Шон не відразу зрозумів, що ці рядки написали для нього, але потім і сам відповів взаємністю.

Амаль і Шон
Закохана пара

Дівчина переїхала до Британії, щоб завжди бути поруч з Шоном. Там вона познайомилася з рідними хлопця. Але батько Шона не прийняв вибір сина. А потім навіть перестав з ним спілкуватися, коли дізнався, що пара планує весілля.

Закохані провели скромну весільну церемонію на пляжі. Після дев’яти років знайомства, вони вирішили стати чоловіком і дружиною.

Весільна церемонія

Також дівчина в одному інтерв’ю розповіла як потрібно реагувати на образи людей з приводу зовнішності: «Ви ніколи не зможете заборонити їм дивитися на вас, але ви можете ігнорувати це. Одного разу ви знайдете людину, яка полюбить вас».

Щаслива наречена