Як змінилася дівчинка, яка народилася з носом клоуна? (ФОТО)

Дівчинка народилася абсолютно здоровою, але з незвичайним носом. Увесь час дитину і батьків дражнили оточуючі. Але після операції усе змінилося.

Дівчинка Коні Ллойд з’явилася на світ з червоною плямою на носику. Лікарі говорили, що це гемангіома. Це доброякісна пухлина, яка з часом зникне. Медики призначили лікування. Вони переконували, що все буде добре. Але «клоунський» ніс так і ріс разом з малятком.

Дитина з незвичайним носом

Кожна прогулянка була, як випробування на людяність. Кожен перехожий заглядав в коляску, а деякі навіть відкрито сміялися. Тому мама дівчинки прикривала їй носик і гуляла там, де немає людей.

Молоді батьки 3 роки шукали лікаря, який міг би гідно зробити операцію. І вони його знайшли.

Операція пройшла успішно. Дівчинка хоча і була ще зовсім дитиною, але все розуміла. Коли вона побачила себе в дзеркалі, то сказала: «Тепер я, як мама». Від «клоунського» носика залишився невеликий шрам, але це зовсім не бентежить дівчинку.

Щаслива дитина
Мама з донькою

Нарешті дитина зможе нормально грати і не соромитися інших дітей. Операція змінила не тільки зовнішній вигляд Коні. Дівчинка почала більше спілкуватися. Вона більше не боїться, що люди будуть дивно на неї дивитися.

Коні Ллойд