Навіть в будинок престарілих переїхала: 98-річна жінка доглядає за 80-річним сином

Жінка навіть в 98 років не забуває, що вона мама. Старенька вирішила доглядати за сином, який через хворобу оселився в будинку для літніх людей.

Є діти, які виростають і доглядають за хворими і старими батьками. Але в цій сім’ї все навпаки. 80-річний Томі Кітінг через хворобу з пам’яттю вимагає додаткової допомоги. Так він опинився в притулку для людей похилого віку. Але там за ним доглядають не медсестри, а рідна мати. Жінка сама оселилася в будинку для літніх людей, щоб годувати, контролювати випив чи син ліки, чи правильно він застебнув сорочку.

Мама и сын
Мама і син

Томі завжди був один. Він за все життя жодного разу не одружився, тому у нього не було дітей або онуків, які могли б допомагати. Але чоловік завжди підтримував теплі стосунки з матір’ю. Тому він міг розраховувати на турботу мами.

А ось в Ади четверо дітей і багато онуків. Незважаючи на те, що у неї вже пристойна цифра в паспорті, жінка дуже активна і життєрадісна. Пенсіонерка сама ходить за продуктами, вона до цих пір готує їжу для сина. Крім цього, вона може нагадати чоловікові, що потрібно шапку одягати в холодну погоду.

 ""

Хтось може назвати Тома маминим синком. Можливо, вони мають рацію. Але Ада Кітінг все життя присвятила роботі медсестри. Вона любить допомагати іншим. Тому доглядати за рідним сином для неї тільки в радість. 98-річна Ада ще сповнена сил. Жінка точно знає, що таке материнство.

Семья
Сім’я

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.