Мама не могла перестати плакати: дитина народилася з незвичайним утворенням на обличчі

Дитина народилася з великим утворенням, яке закривало очі, ніс і лоб. Але незабаром мама хлопчика змогла побачити обличчя сина.

Американка Валека Ригель чекала дитину. Жінка знала, що її малюк з’явиться на світ з патологією. Ще під час вагітності медики повідомили, що у дитини росте якесь утворення на обличчі. Коли молода мама побачила свого сина, вона не могла перестати плакати.

Валека згадує: «Ні його очей, ні вій, ні носа я не бачила, тільки великий виступ і крихітні маленькі губи». Малюк тільки з’явився, а жінка навіть не могла подивитися йому в очі.

Мальчик родился с патологией
Хлопчик народився з патологією

Маленький Закарі народився з дефектом черепа. У медицині це називається енцефалоцеле. Простими словами – мозкова грижа. Патологія проявляється через випинання нервової тканини і мозкових оболонок через череп. Це заважало не тільки дивитися дитині, але і нормально дихати.

Через кілька днів після народження хлопчика відвезли до дитячої лікарні. Там чекала малюка складна операція, але  медики змогли видалити утворення. Коли жінка побачила дитину, вона знову розридалася. Тільки цього разу від щастя. Нарешті її син зможе дихати і їсти, як звичайні діти.

Мальчику сделали операцию
Хлопчику зробили операцію

Ригель згадує, як плакала від того, що у хлопчика було гарне обличчя. Жінка не знала, що у дитини такі красиві карі очі і довгі вії. Це був найщасливіший день для неї і Закарі.

Американка розповідає, що сам малюк не міг спочатку зрозуміти, що з ним сталося. Хлопчик постійно намагався намацати маленькими пальчиками той страшний мішок, який закривав обличчя дитини.

 ""

 ""

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.