Жінка народила четвірню: 14-річні дівчатка дуже схожі на маму (ФОТО)

Жінка народила ідентичних четвернят. Мало того, що близнюки всі як один, так дівчатка ще дуже схожі на маму.

Джулія володіє величезною удачею. Адже жінка народила ідентичних четвернят. Відомо, що ймовірність стати мамою хоча б двійнят становить всього 2%. Але Джулія отримала величезний комплімент від природи у вигляді чотирьох дочок-близнят.

Жінка завагітніла звичайним способом. Усе було добре, але на першому УЗД медики радили перервати вагітність. Вони не могли сказати з упевненістю, що на світ з’являться здорові дівчатка. Так як близнюки розвивалися в одній плаценті. Але це зовсім не лякало майбутню маму, тому вона була проти будь-якого втручання.

Четвернята народилися завчасно за допомогою кесаревого розтину. Дві дівчинки були здоровими, а інші дві – зовсім крихітні. Але сестрички швидко набирали вагу.

Девочки-близнецы
Дівчатка-близнюки

З кожним днем дівчатка-близнюки ставали схожими один на одного. У всіх були милі кучерики золотистого кольору, а ще Джулія їх одягала в однаковий одяг. Тому ніхто не міг пройти повз сестер. Здавалося, що це одна дитина.

Сестры
Сестри

Зараз 14-річні дівчатка дуже схожі на маму. Як і жінка, сестри носять окуляри. Забавні дитячі кучері залишилися, але волосся потемніло. Дівчата дуже різні за характером, але зовнішні майже ідентичні. Тому чужій людині складно відрізнити четвернят один від одного.

Девочки-близнецы похожи на маму
Дівчатка-близнюки схожі на маму

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.