Безкоштовна посмішка: стоматолог подорожує і лікує людям зуби (ФОТО)

Бразильський стоматолог під час подорожі лікує людям зуби зовсім безкоштовно. Замість грошей чоловік отримує щирі посмішки.

Він подарував можливість людям по-справжньому посміхатися, яким протягом декількох років доводилося закриватися рукою.

Молодого бразильського стоматолога звуть Філіпе Россі. Ще в 2016 році чоловік зі своїми однодумцями і колегами заснував благодійний фонд NGO Por1sorriso. Ідея проекту заключилась в тому, щоб безкоштовно допомагати малозабезпеченим людям, у яких були проблеми з зубами.

Стоматолог Філіпе Россі

Особливість цього фонду ще в тому, що у нього немає конкретного фізичного розташування. А все тому, що стоматологи подорожують по світу. Це дозволяє їм допомогти багатьох пацієнтам. Медики вже з’їздили в Мозамбіку і Кенії, і вони не зупиняться. До речі, на їх офіційному сайті можна приєднатися до фонду NGO Por1sorriso, і пожертвувати гроші для доброї справи.

Медик безкоштовно лікує зуби людям

Ви тільки вдумайтеся, що люди тепер не просто можуть вільно посміхатися, вони нарешті можуть нормально їсти. Адже були дуже важкі і складні проблеми з зубами. У деяких людей зубів взагалі не було.

Зараз у звичайній клініці дуже дорого поставити коронку і запломбувати навіть один зуб. Але бразильський стоматолог Філіпе робить це безкоштовно. Гляньте на ці щасливі обличчя. Тепер у них не тільки очі сяють, а й білосніжна посмішка. Медик повернув людям не тільки зуби, але і впевненість в собі.