Хлопець збирає старі шини і робить з них лежаки для тварин (ФОТО)

Хлопець з Бразилії виготовляє яскраві і стильні лежаки зі старих шин для тварин.

Молодий хлопець на ім’я Амарілдо Сілва допомагає і планеті, і тваринам. Він працює касиром в звичайному магазині, але у вільний час збирає старі шини. З яких потім робить незвичайні лежанки для котів і собак.

Якось Амарілдо зауважив, що бродячі тварини ховаються і сплять в старих автомобільних шинах, які викинули на сміття. Йому прийшла в голову чудова ідея: зробити комфортні ліжечка для вуличних тварин.

Парень делает лежанки для животных
Хлопець робить лежанки для тварин

 ""

Він так захопився, що тепер продає свої лежанки, якими дуже цікавляться власники домашніх вихованців. Адже такі ліжечка виглядають дуже стильно, а ще вони комфортні і довговічні. Домашні тварини оцінили такий винахід. Подивіться, як вони радіють, що у них теж є свій куточок для відпочинку.

 ""

 ""

 ""

 ""

Хлопцеві збирати шини допомагає його родина. Потім він їх чистить, вирізає непотрібні частини, фарбує в яскраві і соковиті кольори. А в середину кладе невеликі матраци, щоб тваринам було м’яко лежати і спати. Крім цього, на кожному такому лежаку він малює кісточки, лапки і навіть пише ім’я чотирилапого власника ліжка.

 ""

 ""

Ось так мрія хлопця заробити трохи грошей для сім’ї, перетворилася на справжній бізнес, який ще береже природу. Крім ліжечок для тварин, бразилець виготовляє ще клумби для квітів.

https://www.instagram.com/p/B_s6qq9HvrV/

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.