Достатньо одного погляду: жінка через дивне тату не може знайти роботу і забрати дитину зі школи

Здається, що татуювання на тілі вже давно стало звичним та явищем. Але не тоді, коли люди зустрічають Меліссу Слоан. Жінка вкрила своє тіло майже повністю малюнками та не може зупинитися, через що страждає: її не беруть на роботу та не раді бачити в містах загального користування.

“Я зайшла занадто далеко” – саме так розповідає про себе Мелісса Слоан. Тіло жінки майже повністю вкрито татуюванням, а на обличчі важко розгледіти шкіру.

Своє перше татуювання Мелісса зробила у 20 років, з того часу вона не може зупинитися. Це стало її залежністю: в середньому жінка наносить по три нових малюнки за неділю, навіть перебиваючи інші. Робить вона це або сама за допомогою чорнил, або в цьому їй допомагає чоловік. Слоан зізналася, що готова робити татуювання хоч до 80 років, а мрією на сьогодні залишається заливка очей зеленою фарбою.

В одному з численних інтерв’ю Мелісса розповіла про причини своєї поведінки: ще в юному віці її рідний брат знущався з неї, то ж вона винайшла спосіб пережити жорстоке поводження саме наносячи малюнки по тілу. Чи це правда, чи ні, але Гєвин Слоан нещодавно був засуджений за домагання та неналежну поведінку з дітьми.

Шалене захоплення Слоан
Шалене захоплення Слоан

Проте дивний зовнішній вигляд не завадив Меліссі стати мамою сімох дітей. З її слів, більшість з них вже виросли та почувають себе досить впевнено, без комплексів та забубонів.

Суцільні заборони – сувора реальність Мелісси

Проте можливість бути не такою, як усі, дається жінці непросто. На неї завжди звертають увагу, інколи тичуть пальцями та обзиваються. Дійшло до того, що дирекція дитячого садочку, який відвідує одна з її доньок, заборонила приходити в заклад під час свят, щоб не лякати оточуючих та не відволікати від дійства на сцені.

Мелісса Слоан з донькою
Мелісса Слоан з донькою

В роботі Меліссі також не щастить. За все життя вона лише одного разу працювала прибиральницею туалетів, та й з цього місця її попросили звільнитися. Хоча жінка запевняє, що хоче та готова працювати. Але роботодавці не бажають брати таку неординарну особу до себе.

Бідна Слоана навіть не може прийти до місцевих пабів. Там вона також небажаний гість. Через це Мелісса засмучується особливо, адже каже, що їй дуже не вистачає спілкування.

На диво навіть тату-салони відмовляються приймати таку відвідувачку. Майстри не хочуть зв’язуватися з розмальованим тілом та стверджують, що вже не в змозі щось виправити. Проте деякі благодійники пропонують Слоан зробити лазерне виведення татуювань. Та жінка навідріз відмовляється, бо все одно настільки закохана у процес та результат, що вже не уявляє себе інакшою.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.