Став підтримкою і опорою: хлопчик з восьми років доглядав за хворою мамою

Жінка стала інвалідом, тому восьмирічному хлопчику довелося рано подорослішати.

Тетяна Кудряшова з Пермської області розійшлася зі своїм чоловіком, так як він сильно любив алкоголь. Жінка залишилася одна з маленьким сином Владиславом. Після розлучення вона з малюком переїхала в дерев’яний барак, де було тільки дві маленькі кімнати. Здавалося, що це найгірше, що могло статися. Але чорна смуга не закінчувалася. Тетяна стала інвалідом.

Семья
Сім’я

У жінки стався інсульт, після якого її паралізувало на одну сторону. Владіку було 8 років, ще тоді для нього почалося доросле життя. Тетяна через інвалідність не могла нормально доглядати за дитиною, їй самій потрібен був догляд.

Органи опіки не знали, що робити з хлопчиком. Мама – інвалід, а батько – залежний від алкоголю. Чоловік не міг за собою стежити, не те щоб ще за дитиною. Але Владік не хотів залишати паралізовану маму. Щоб хлопчика не забрали в дитячий будинок, сусідка погодилася стати опікуном.

Владік ходив до другого класу, а після школи він доглядав за хворою матір’ю. Дитина навчилася рубати дрова, готувати, прибирати. Тетяна через інсульт стала забувати деякі букви і слова, тому хлопчик навіть брав буквар, і вчив маму заново читати.

Сын и мама
Син і мама

Йшли роки, і Владик ріс справжнім чоловіком. Коли цю життєву історію розповіли журналісти, місцева влада зацікавилася сім’єю Кудряшових. Паралізовану Тетяну відправили на лікування в санаторій. Незабаром їм видали нову простору квартиру. Крім цього, ще багато добрих людей підтримували хвору жінку і сильного Владика грошима та іншими матеріальними благами. На той момент хлопчикові вже було 16 років.

Хлопець вдало закінчив школу, і потім вступив на навчання на зварника. У нього з’явилася дівчина, яка разом зі своєю мамою допомагає Владику і Тетяні.

Сын ухаживал за больной мамой
Син доглядав за хворою мамою

Життя Кудряшових налагоджується, адже важкі часи вже пройшли. Мама Тетяна одужує. Жінка-інвалід вже навчилася користуватися мультиваркою. А все завдяки синові, який у вісім років став майже главою сім’ї, і не залишив матір наодинці з хворобою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.