Він керує країною, а вона – його серцем: найромантичніші вчинки Володимира Зеленського для першої леді

Пару президента Зеленського і першої леді Зеленської називають найкрасивішою за всю історію незалежної України. Володимир Олександрович і Олена Володимирівна просто створені одне для одного.

Володимир Зеленський і тоді ще Олена Кияшко познайомились у школі в 7 класі. Коханням з першого погляду це стало для нього, тоді як вона забула про цю першу зустріч:

Я знала, що Зеленський вчиться в “Б” класі, і на цьому все

, – розповідала Олена.

Стосунки між ними почалися вже після випуску зі школи, коли вони випадково пересіклися. Володимир почав залицятися до Олена, однак вона не хотіла приймати залицяння, тому що зустрічалася з іншим. Все змінилося завдяки спілкуванню майбутньої пари – у них виявилось багато спільних інтересів та їм було дуже цікаво разом.

Весільні фотосесії зірок: Володимир і Олена Зеленські
Весільні фотосесії зірок: Володимир і Олена Зеленські

До офіційного весілля Володимир і Олена зустрічалися 8 років, розмови про шлюб були і вони знали, що колись це зроблять, але нічого не планували. 6 вересня 2003 року закохані одружилися, на весіллі гуляв увесь “Квартал 95”. Вже 15 липня 2004 року вони стали батьками дівчинки Олександри, а 21 січня 2013 року на світ з’явився їх син Кирило.

Коли Володимир Зеленський пішов у політику, на Олену звалилась роль першої леді, а під час оголошення результатів виборів президента закохані дуже романтично цілувалися від щастя.

Найромантичніші вчинки Володимира Зеленського для першої леді
Найромантичніші вчинки Володимира Зеленського для першої леді

Незважаючи на війну, яка відняла у пари можливість бути разом із сім’єю, романтика з їх стосунків не зникла. Нещодавно на урочистостях до Дня Незалежності України Володимир Олександрович публічно підійшов до першої леді та поцілував їй руку. Олена не стримала емоції та почала усміхатися.

Це сталося після того, як в Мережі розлетілися меми з міцними обіймами Зеленського та прем’єр-міністерки Данії Метте Фредеріксен і реакцією на це першої леді, яка стояла позаду чоловіка і нагадала про свою присутність, торкнувшись його спини.

Користувачі Мережі жартують з цього приводу, а також відзначають, що Олена і Володимир Зеленські – ідеальна пара. Він керує країною, а вона – його серцем.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.